Tulevaisuus on nyt Turussa! Opit virtuaalitodellisuuden (VR) avulla 3D-tulostuksesta eli ainetta lisäävästä valmistuksesta

Turun yliopiston pilotissa opit 3D-tulostusta VR-koulutuksen avulla. Pääset kokemaan ja eläytymään 3D-tulostuksen maailmaan VR-laseilla. Suomen johtavat 3D-tulostuksen yritykset ja asiantuntijat kertovat mihin kaikkeen 3D-tulostusta voidaan tänä päivänä käyttää.

  • Saat uusinta tietoa 3D-tulostuksesta VR:n avulla aivan kuin olisit läsnä 3D-tulostusyrityksissä.
  • Koet kuinka ainetta lisäämällä voidaan valmistaa ”tyhjästä” uusi tuote vaikkapa monimutkaisesta koneen osasta.
  • Saat ideoita 3D-tulostuksen hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa.
  • Bonuksena saat kokemuksen itse toteutuksesta eli VR-materiaalin hyödyntämisestä sinun ja yrityksesi asiantuntijoiden digikyvykkyyksien nostamisessa. Sovelluskohteita on rajattomasti niin digiasioisssa kuin muuallakin työssä ja liiketoiminnassa. Kokeile ja ylläty immersiivisyyden, nano-oppimisen ja dialogin voimasta!

Pääset nyt mukaan 3D-tulostuksen maksuttomaan VR-pilottikoulutukseen. Tuomme oppimateriaalin sisältävät VR-lasit käyttöösi sinulle sopivana ajankohtana.

Ota pikaisesti yhteyttä, niin sovitaan tapaamisesta antti.tuomisto@utu.fi tai 040 737 1533.

3D-tulostuksen VR-koulutuksen tarjoaa 6Aika ja Turun yliopiston Digikyvykkyys-tiimi yhteistyössä Tampereen AMK:n kanssa. Pilotti on suunnattu erityisesti Turun alueen meri- ja metalliteollisuus- sekä terveysteknologian yrityksille. VR-koulutuksen on toteuttanut yhteistyökumppanimme 360Mediatalo Oy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *