Katse tulevaisuuteen: opi 3D-tulostusta etänä VR-lasien avulla Turun yliopiston pilotissa

Oletko kiinnostunut 3D-tulostuksesta eli ainetta lisäävästä valmistuksesta? Se tarjoaa ennennäkemättömiä toimintatapoja valmistavalle teollisuudelle ja sitä myötä uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Turun yliopiston Digikyvykkyys-tiimi tarjoaa Turun alueen meri- ja metalliteollisuus- sekä terveysteknologiayrityksille tilaisuuden osallistua 3D-tulostuksen koulutuspilottiin. Pääset tutustumaan aiheeseen alan johtavien yritysten ja asiantuntijoiden kanssa. Koulutusmateriaali on tuotettu yhteistyössä 3D-tulostusyritysten sekä Turun yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden kanssa.

Koulutus toteutetaan virtual reality -lasien avulla, jotka pilottiin valittavat yritykset saavat käyttöönsä. Koulutuksessa hyödynnetään nano-oppimisen periaatteita eli voit katsoa vain sinua kiinnostavat aiheet.

VR-pilottikoulutuksen järjestää Turun yliopiston kauppakorkeakoulu ja se on maksuton mukaan valittaville yrityksille.

Lisätietoja tulossa lähipäivinä! Jos innostuit sisällöstä ja/tai toteutuksesta, niin ota yhteyttä antti.tuomisto@utu.fi tai 040-7371533.

3D-tulostuksen tarkkuus ja kompleksisuus ovat omaa luokkaansa. 3D-tulostuksella voi tehdä ratkaisuja, jotka eivät onnistuisi muuten.
Peukuta 3D-tulostusta! Erilaiset materiaalit mahdollistavat uusia uniikkeja käyttökohteita. Ja uutta bisnestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *