Turku tarjoaa Karavaaniluennot etänä: robotics, security & gamification

Karavaani jatkaa kulkuaan etänä Turussa! Tarjonnassa nyt ”Perception and navigation in robotics”, ”Security engineering” ja ”Gamification and serious games”. Osallistu yhdelle tai useammalle luennolle tai kurssille! Ilmoittautuminen helppoa: ilmoittautumiset ja kysymykset Evalle eva.s.collanus@utu.fi

Lisätietoa Karavaani-luennoista alla ja Turun yliopiston Digikyky-sivulla.

HUOM! Jos sinua kiinnostaakin jokin muu aihe kuin nuo kolme kurssia, niin ota yhteyttä meihin ja Evaan eva.s.collanus@utu.fi. Kerro meillä mitä kyvykkyyttä sinä tai yrityksesi haluaisitte nostaa vuoropuhelussa asiantuntijan kanssa. Katsotaan mitä voimme tehdä.

Syksyn Karavaaniluennot etänä

Perception and navigation in robotics 26.10.- 14.12.
– ma 8:15-10:00, Zoom
”This course covers the process of acquiring, processing, analysing and distributing data in robotic and autonomous systems.
First, the course overviews different types of data and the corresponding sensors.
Second, different protocols for interfacing sensors, acquire data and distribute it will be presented.
Third, common approaches to data processing and analysis widely used in industry and academia will be introduced with standard tools, such as OpenCV, Point Cloud Library and Tensorflow. The concept of sensor fusion will be introduced to enhance a robot’s situational awareness.
Finally, the course utilization of this data within control and planning systems.”

Security engineering 28.10.-17.12.
– ke 16:15-18:00, Zoom
– to 12:15-14:00, Zoom
”Access Control, Distributed systems, Multilevel and multilateral security, Physical protection, Biometrics, Physical tamper resistance,
Radio frequency emission and security, Copyright and DRM, Managing the development of secure systems, System evaluation and assurance.”

Gamification and serious games 2.11.-14.12.
– ma 9:15-11:00, Zoom
”The topics focus on the design of gamified experiences (e.g., game design, gameplay and gamefulness) and serious games. The course also looks at the topics from the perspective of psychology, management and education.”

Uutta: Karavaani-Tinder huomioi kaikki yrityksesi kyvykkyystarpeet!

Jos olet oikein innostunut yrityksesi kyvykkyyksien nostamisesta, niin tässä tarjous jota et voi ohittaa: Karavaani-Tinder yrityksellesi syksylle 2020! Mieti jos yrityksesi asiantuntijoilla ja osaajilla olisi käytettävissä mobiilisovellus, josta asiantuntija saa digikyvykkyyden nostoprofiiliin sopivia tarjouksia asiantuntijaluennoista (etänä, tallenteena tai paikan päällä). Ja että tieto näistä tulee suoraan kännykkään, ilmoittautuminen onnistuu samalla ja myös ohjeet. Ennen tilaisuutta voi esittää kysymyksiä asiantuntijalle ja tilaisuuden jälkeen varmistetaan että kysymyksiin on vastattu ja mahdollisista jatkoaskelista sovittu. Kaikki tämä voi olla sinun yritykselläsi käytössä nyt syksyn 2020 aikana. KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä: Eva eva.s.collanus@utu.fi ja Antti antti.tuomisto@utu.fi, 040-7371533. Näitä paikkoja on rajallinen määrä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *