Karavaani on kohtaamisia: syksyn Karavaani-luennot ja Karavaani-Tinder

Karavaani-Tinder koekäyttöön

Karavaani kulkee taas Turussa! Syksyn aluksi on tarjolla System and application security ja Usability, user experience and analytics -kurssit. Jos nämä aiheet kiinnostavat, ota yhteyttä Digikykyyn ja Evaan eva.s.collanus@utu.fi

Lisätietoa syksyn Karavaani-luennoista.

Jos tietotarpeesi on jotain muuta kuin nuo kaksi kurssia, mutta vuorovaikutteinen Karavaani-toiminta kiinnostaa, niin taas: ota yhteyttä Digikykyyn ja Evaan eva.s.collanus@utu.fi ja kerro meillä mitä digikykyä sinä tai yrityksesi haluaisi nostaa. Katsotaan mitä voimme tehdä.

Karavaani-Tinder sinulle ja yrityksellesi?!

Jos olet oikein innostunut yrityksesi Digikykyjen nostamisesta, niin tässä tarjous jota et voi ohittaa: Karavaani-Tinder yrityksellesi syksylle 2020! Mieti jos yrityksesi asiantuntijoilla ja osaajilla olisi käytettävissä mobiilisovellus, josta asiantuntija saa digikyvykkyyden nostoprofiiliin sopivia tarjouksia asiantuntijaluennoista (etänä, tallenteena tai paikan päällä). Ja että tieto näistä tulee suoraan kännykkään, ilmoittautuminen onnistuu samalla ja myös ohjeet. Ennen tilaisuutta voi esittää kysymyksiä asiantuntijalle ja tilaisuuden jälkeen varmistetaan että kysymyksiin on vastattu ja mahdollisista jatkoaskelista sovittu… Kaikki tämä voi olla sinun yritykselläsi käytössä nyt syksyn 2020 aikana. JOS kiinnostuit, ota yhteyttä: Eva eva.s.collanus@utu.fi ja Antti antti.tuomisto@utu.fi, 040-7371533. Näitä paikkoja on rajallinen määrä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *